Thursday, October 14, 2010

tidak kesampaian

salam.

huuu~ tidak kesampaian keinginan aku selama seminggu ni. hari ni, pagi tadi lah senang cerita. dalam kul 8 gitu, aku sampai dekat klinik gigi jalan gambut. entry sebelum ni kan aku ada mention sebab aku balik awal dari bercuti. sebab aku ada appointment. so, aku da melonjak gembira lah. mana tak nye, aku habis-habisan * ayat sopan dari mati-mati :P* ingat kali ni punya appointment da boleh buang braces. tapi hakikatnye, hampehhhh ! duhhh -.- hampa hatiku. yelah, aku beriya ckp dekat adik2 aku esok yakni hari ni aku cabut braces. tp tidakkk.. ohhhh.. hahahaha ! :P
haihh. pergi td, doc just ckp nak buang braces on the next appointment. so, dia akan consult date utk buang braces ni. hek elehhh.. semata2 ! huhh. balik2 je, naik kereta, abah tnya, tu x buang lagi tu.. adehhhh, huhu^^ tersengih jela aku. tunjuk batang2 besi tu. huhu, so, lagi 6 minggu lah aku kena tunggu. sebab appointment ni, date tu dia akan consult 6 minggu skali. so, the next appointment is on the next 6 weeks. haaaaa, dush3x !!! bila la aku nak sepenuhnya siap treatment ni eh. lepas ni nk kena pakai retainer pulak.. -.-




ini la rupa braces.


dan ini la pula rupa retainer.

ni sekadar image semata2 ye. :P bila la gigi aku nak macam gigi cik salleh ni ye. :P

4 comments:

amira zakiah said...

aduhhh...sakitnya!mia tringin nak bt tapi takut

.mady. said...

x sakit lah mia !! x mcm yg kita tgk punn.. xde sakit.. kalau sakit pun mase awal2 jee.. :)

nfdeeda_zubir said...

halamak..punah harapan nk tengok kak mady tanpa braces beliau.
HAHA!

.mady. said...

lol.. hancur lagi hati si pemilik gigi nih,.. hahahahaha