Saturday, June 5, 2010

sayonaraaaaa

ok. wehuuuu peeps.. now time at clock showing 12.37 am. waaa... im almost finish packing my stuff.. arghhhh...tensi2.. byk gile ! sumpah pening. huihh.. tp, sem ni, aku akan buat sistematik pnye pengurusan diri. xde bwk baju yg berlebihan. bukan sume aku pakai pun. n baju kurung, aku angkut sume yg aku ade. bia byk2.. let say if baju tu aku tak sempat basuh, aku ade spare baju kurung lain. bijak bukan, ngaaa~ hahahaha, :PP so, selepas di kira-kira, aku bawak 2 beg, i baldi, 1 kotak simpan makanan2, nahhhh.. thats it. xde lebih2. hee~ ohhh.. 1 beg utk kasut2 aku.. hehehe^^ setelah sekian lame aku asyik postpone je nk packing, akhirnya ! done ! utk aku hantar besok. hehe. actually sepatutnya daftar 6 jun. tp memandangkan rmai yang balik 5 jun, aku pun 'balik' 5 jugak lah.. hahahaha, actually, niat nk daftar dengan anta sikit je barang. pastu balik rumah balik. hehe^^ itu nikmat ye yg kita panggil bile rumah sangat dekat. kira-kira 15 minit je bak kata junior aku. hahaha, ;D fuhh.. mintak2 la dapat floor bawah. xyah nk angkut beg besa2 naik tingkat 4. penat2 !!

so, setelah hampir 3 bulan lebih aku kat rumah, berpeleseran di merata2 tempat, akhirnya aku akan kembali ke pintu gate kampus, di sambut oleh pak guard dan mak guard, pak busu, pak abu, pak zami, hahhh, pak ape lg ?? hahaha mmg lama gila la cuti kali nih.. selama aku kat ni, guess what, berat aku !! yeah berat aku !! makin ringan la weyyy !!! 38 kg sahajeeee~ anda percaya atau tidak ?? percaya la ye.. hahahaha.. aku pun terkejut gilee.. aku ni underweight kah ?? alamakkk.. masuk kampus nnt, makin kurus lah aku, sebab bukan selalu makan.. aishhh.. nk jimat la katakan.. huh^^ keding lah aku lepas nih.. boleh lambung2 ! hahaha. ;pp

from now on, anda akan jarang nampak saya pd weekdays, tp akan jumpe saya di weekends! yeahh.. haha, weekends saya habiskan masa di home sweet home ! ngeee~ kepada kawan1 aku yg setia di facebook, especially groupiesss, ingat aku selalu ye. msg2 lah aku. aku xley lepak ngan korng da.. huuu~ aku x sempat nk main pool dengan ko la nanieee.. aiseyy.. hari minggu kita date eh.. hik3..

ok. sekarang sangat penat. time for me to say goodbye all !! walaupun aku xde kat sini, rajin2 la lepak kat blog aku yg tak seberapa nih.. tinggalkan shoutmix anda semua ye.. hee~ miss yaaa !!!

adiosss amigosss.... salam.. :)

4 comments:

Fakhrur Razi said...

cm nk pindah umah
kau balik tiap2 mnggu ke?
hahaha sian umah dkt

.mady. said...

yepp..aku blk tiap2 minggu kott...hahahaha..
kesian kann..dekat sbg..sob2.. *poyo semata2* HAHAHA

NaNiEy said...

mady aq nmpk name aq kat situ..ye la..nty cuti kt men la eh..hehe

.mady. said...

hehehe.. main punye.. skali pon xpe.. haha