Saturday, June 5, 2010

welcome back !

ahahhh...... tadi daftar kolej. dalam pukul 4.30 gitu aku sampai. da ramai kot dekat sane. budak2 rumah aku sume da sampai. ade yg anta barang je. mcm aku. -_-. hahaha, well. aku nk abeskan mase ngan family. bia la kan. degki betol sape yg dengki uh. *ok, ayat berbelit* hahaha, bile sampai je td, trus aku naik bilik kak nisah. nk sign dekat nama aku, nak taw bilik mana, even dah taw dapat rumah lame mase sem 1 dlu. A408. so, welcome back lah kan.. ngaaa~ actually, same je, dulu dorng pkai 1408. skng ni up sket, pkai A408.. agaknye nk same ngan padang lalang punye term kot. ntah la.

agagagagaga.............rumah itu. sangat menyeramkan weyyy.. dush3. sem 1 dlu, byk bnde jd kot. huh. fobia aku. bile dayah call td, ckp rumah sem 1 dlu, dlm otak aku, uishhh, apesal rumah dulu ???! susah lah aku nk stay up malam2 lepas nih. aku ni agak2 pengecut gak. hee~ mmg xleh nk jerit2 dah la.. kne jaga sket tatasusila.. wah.. hahaha.. hisyy, tensyen betol lah. dah la kne mendaki 8 kali tangge *heee, x reti nk ckp tngge tu cmne* huhuhu^^ naya2 klau org yg bwk beg berat2, banyak. nak2 yg datang dengan bus. fuhh.. lelah beb. mujur abah tolong angkatkan beg besa aku yg agak2 berat uh. hee~ klau aku, maw byk je pit stop aku bwat. kih3. n, mujur jugaklah aku bwk barang sikit. half. aku bwk beg besa 1, baldi, 2 bantal. xde la nak naik turun ambik barang. yg selebihnye, aku angkut besok. ngaaa~

tak semua siswi dapat duk sekilau. aku usha2 td, aku dpt taw, mira @ safiamira, dy dapat padang lalang. mak aihhh.. x selesa kot kat sne. sempit. bayangkan, dlm 1 bilik kecik, yg boleh muat 1 katil je, tu pun double decker pnye, ni kan pulak nk tmbh sorng lagi. sepatutnye 2 org je kot. huh. x taw cmne keadaan dorng yg dpt dkt lalang. nasib baik budak2 rumah ade yg balik awl. so, dorng da tuliskan sume nama. apartment aku, blok ujung skali, atas skali, apartment last skali. huhu^^ kalau lmbt, mesti aku pon tercampak kat lalang agaknye. hmmmm~ baik duk rumah aku sendiri je. oh ye, dlm 1 bilik aku tu, ade 6 org ! perghhh.. mmg padat lah. mne nk tmbh 1 katil lagi, 1 loker lagi. meja study pun x cukup kat ruang tamu tuh. huhu^^ nasib baik ade 1 je lg meja kosong. -_- kalau tak, mmg dlm hati aku, study atas katil je la. huk3. aku jugak sempat chop katil ngan loker. ngeee~

so, sekarang, aku nak menikmati hari2 terakhir aku kat rumah ni. nak menikmati betol wifi yg ade kat rumah.. online line clear je. hihi^^ klau balik campus nnt, mmg x lah nak online slalu. connection mcm siput. tmbah pulak aku duk atas n ujung skali, mmg x smpai lah connection dy. huhu^^ besok, dlm tengahari, aku balik campus sbb pkl 2.40 nk pegi GSC east cost mall. nk tgk lagenda budak setan rmai2, 1 rumah. hehe^^ dah lame x kluar hang out ramai2. rinduuu. :D

okay. dah penat berceloteh. nak rehatkan mata lak. walaupun baru pukul 11.30 kan.. hee~ nk try tido awl.. keh3, ;pp

6 comments:

MadRaven said...

katil tempat study aq meja study tempat men laptop aq kui3

safiamira said...

eh eh ada nama aku walaupun pasal cerita yang sangat mengGEMBIRAkan.

.mady. said...

huihh.. xkan ko tinggal laptop gitu je ? x simpan ? bahaye2..

.mady. said...

mira, x menggembirakan pon actually.. aku x suke rumah tu.. aaaaaaa~

Fakhrur Razi said...

bagus kim salam kt kawan2 ak kalau nmpk depa malam2
huahuahua

.mady. said...

eh ?? kawan2 ?? kau ade kwn ke kat sini ?