Friday, June 4, 2010

terima kasih anda bertiga... ~

ngaaaa...dpt tag dari mira + faiz + tikah.. hehek2, tag dari tikah bru je dpt td.. yg mira punye, dah lme.. punyela lambat aku nk buat tag dia..n yang faiz pnye pun, lame gakla.. tp xde la lame sgt.. mira la yg pling lama.. ngaaa. sekarang ni bru terpanggil utk tulis belog.. ngee~ dah alang2, buat tag tag tikah bg skali.. actually, sme je tag dua2 ni.. cuma mira kasi 2 tag.. yg 1 tu je lain. ok sekarang, mari kita menjawab.. :D

TAG 1 dari mira + faiz + tikah

*apesal aku tak boleh upload image award tu eh ? agagaga, bia la.. award tu pasal interesting blog award*

a) Buat entri berterima kasih atas award yang diberikan.
b) Berikan kepada 10/20/30 rakan blog anda
c) Beritahu kepada rakan2 anda bahawa mereka telah di tag
d) Ceritakan 7 perkara mengenai diri sendiri



a) kepada cik mira, encik faiz dan cik tikah, terima kasih sebab sudi tag saya.. ngee~ walaupun lmbt buat tag ni, tp, saya still buat kan.. hehe^^ xkan lah orang dah penat2 kasi tag, kita xnk buat.. aduh.. kita dpt tag slalu, tandenye, kita diingati selalu.. aipp.. hahahhahaha, ;pp

b) nk bg dekat sape eh? aku tengok almost sume rakan blogger aku da buat tag ni.. kang bosan lak sebab asyik buat bende yg same je.. so, xya la ek.. bg sape2 yg teringin nk buat, aku jemput korang.. sudi2 la ye.. :)

c) *dot*dot*dot* hehe

d) * anak dara sunti
* anak sulung, cucu sulung belah mak. ngaaaa~ ;D
* masih belajar, tak mau kawen lg, nk kumpul duit byk2, nk enjoy dulu hidup
membujang neh,, hahahha
* suka online, even xde ape sgt pun bile online lame2
* bila musim cuti je, mesti aku tido lambat.. above 2.. heee
* suka sangat nk pergi jalan2.. melancong lah kiranye
* suka giller shopping, klau window shopping, x puas lah. sbb x beli ape2.. tp,
aku selalu window je, fulus x brape nk cukop kan.. hahaha

~OK DONE!~


TAG 2 dari mira


# adakah anda rasa anda hot ?
> oh, tidakkkkk same sekali.. saya tak hot tp cool gilee.. sebab sy suka minum air sejuk, tak suke minum air panas.. so, sy tak hot lah kan ??, hahahha

# bila kali terakhir makan piza ?
> bile cuti sem 2, mase awl2 dulu.. dlm bulan 3 or 4 kot.. lipeee dah.. +_+

# lagu terakhir yang saya dengar
> lagu suara ku berharap by hijau daun.. lagu dkt belog sayee.. :D

# apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
> tgh berbalas msg dengan abg ijaz dekat fb pasal penempatan student part 3 esok..
ngaaaa

# selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama ape ?
> mady, mardhiah, kaklong, *jeng jeng jeng*, hehe^^

# tag 8 org
> macam dekat tag 1 kat atas, aku xnak mention nama sape2.. sape2 yg teringin nk
jawab, dipersilakan lah ye.. selamat menjawab ! :)

# perasaan anda ketika buat tag ini
> fuhh... mmg mengambil masa yg lama utk siapkan.. hihi^^ rasa mcm ade banyak je
fenomena tag mengtag nih..sbb, sume kat belog kwn2 aku, sume duk men jawab tag je.. huhu^^ tak pe2.. sy suke ape jawab tag korng.. cuma
lambat reply sikit je.. so, tag lah sy lagi ye.. hihi^^

2 comments:

banyaktehkereta said...

tq dah selesaikn tag. agagaga... :p

.mady. said...

u r welcome tikah.. ;D
selesaikan tugas terakhir sblm aku balik kampus.. huk3