Saturday, December 18, 2010

A.E.I.O.U

assalamualaikummmmmmmmmmmmmmm kumm kummm......... ttbe terikut cter hantu tu pulak kan.. ngeee :)





okay. straight to d point je la ye.





erm, since siang tadi aku dapat taw aku akan ke kedah doing sc administration and policy studies. yes! oh, mana bachelor legal studies aku ?? hmmm, mungkin ini yang terbaik. i hope sooo -.-' dpt kedah, wah3, gamat suasana handphone! wakakaka,

perasaan, seronok *kot* sbb tak pernah merantau jauh kan. yaaa tidak pernah langsung okay ! ni mcm pengalaman pertama nih. perlu naik bas segala macam. . oh, im gonna miss my homeee~~

seronok sebab ada dayah, teman pillow talk aku masa asasi haritu. lagi ade 5 org housemates aku dlu yg sama2 akan meneruskan perjuangan ke kedah. plus sorng klasmate aku yg aku kamceng kaw2, makcik athirah amir. org yg pertama aku kenal sbg klasmate dkt asasi thn lepas. heee~

ok enough pasal tu.

dapat kedah, woh3. sangat la hujung dunia bagi aku. sabtu ni nak pindah klang. aku da suka ria nih. uitm s.alam ke rumah aku dalam 10 minit gitu. skali uitm kasi aku sg.petani daa.. xmo jauh lg aku nk dicampak kannnn. ok. bersyukur daripada tak dapat buat degree langsung. musykil jugak aku, bila ada budak pointer lepas 3 and MUET band 4 tp tak dapat buat law. jancur luluh harapan tu. aku pun nak buat law. tapi MUET lah mengspoilkan segala-galanya. wawawaaa..

ok. enough ye enough! x perlu mengenang naseb yg memang dah pergi jauh tu.

back to the story, dapat kedah. againnnnnnnn. sangat jauhhhhhh. bila bincang2 dgn umi, tiba2 mak sdara aku call. dapat mana sume tu.

what?? kedah?? oihh.. duduk ujung2 buat apee.. da la xde sdara mara. ngeh3. aku cool je. sebenarnya, teringin jugak nk berdikari kan. hehe, tp tak sangka pulak sampai ke merbuk nun di sana.

da dapat kedah tu, banyak la menerima feedback dekat fb kan. yeah. congratzz segala macam. terima kasih ye semua. love uolssss~! wah. tiba2 ! hahaha

lepas tu mula mengenang naseb di tempat orang pulak. yang dapat tak sama tempat tu, sedih2 pulak. ingat balik kenangan masa asasi dulu. wah.. sweeet kot memori asasi. *opsssssssss aku x sempat abeskan cerita memori asasi aku* ngeeeeeee.. next time ye. busy sgt nih. hoho^^

dan..

aku juga turut mendapat post2 dari mereka2 yang berada di kedah. ohhh~ mcm famouse lak aku. sume nk conteng wall aku. cakap nk jumpa. hik3. itu kawan2 1991 saya tu. hihi^^ tapi, trully la kan, saya malu lah kawan2 ! hahaahhaaaha :P

iman offer aku duduk rumah dia ! wah2. penginapan free tuh. hahahaha
pastu ade la beberapa penduduk di utara tu kan. yang aku kira rmai ni. dekat 15 org kot. bak kata dila, boleh la buat gatth. kalahkan team di kl. hahahahaa. aw aw awwww~ hek3, xD

dannnnnn
dila, sudah tawarkan khidmat free untul menjadi guru bahasa aku. ngaaa. mungkin guru loghat la lebih sesuai kan. hik3. oh. tu belom cerita masa chat 1991 pnye group. wah3. memang aku kena kerumun dgn budak2 utara la semuanya kan. phew phew phewwww~~~

tak paham duhhh.. macam complicated jeee.. senang lagi term law yg aku belajar. heh-.-'
byklah words baru yg aku dengar dari dorng. boleh lembut lidah aku belajar cakap kedah kalau macam ni ! hahaha. A.E.I.O.U slalu lah kan, ;p

amboihhhhhh......syokk ja hampa kenakan aku noooo... *seeeeeeeeee, aku da taw kedah la mennnnnnnnnnn*
hahahaah

ok, secara jujurnya, seronok jugak ke kedah. luas perjalanan ___________________.
isi sendiri je. aku malas type panjang2. hahaha -_-

so sekarang. status aku ni, x sure lg aku jejak kedah ke tak. aku ni kira dalam proses transfer ke s.alam. itu pun kalau dapat la kan. abah ada call kawan dia. mintak tolong adjust. dapat, dapatla. x dapat, kedah la jawabnya. n bersedialah aku utk bertemu dengan teman2 seperjuangan di alam maya ini. hahaha

ok2. aku macam malas da nih. dengan hujan renyai2. mcm nk selesema pun ada. demam ? tak kot. *xkan demam sebab dengar mereka2 berloghat kedah??* oh, nonsenseeee~!! hahaha


hmmm.. sebab ape aku nak transfer? oh, tak payah cerita lah. letih aku nak type panjang2. aku nk baca hlovate kejap lagi nih. kang ngantok pula. al-maklumlaa. suda 3 pagi.. heee~

ok semuaaa..

assalamualaikummm kumm kummmm..................... :))))))

2 comments:

n i k l i s a said...

hey, gath kl xpenah muncul pon?

kita belum ketemu ni mady. :P

.mady. said...

hey lisaaa...
penah muncul la gath kl.. skali dlu. hehe

xpe2, skng aku da duk klang. cuti2 boleh la jmpa. hehe