Saturday, December 11, 2010

happy ??

assalamualaikum










aku buat new entry ni pun.....









ade sebabnya...

MySpace












sebabnya, aku gembira sangat skng nih.. [1.20 am 12/11/2010]
eish malu pulak nk ckp..


MySpace









bhahahahahahahaha xD










okay2.. sebabnya....













td kan, masa aku main2 dkt fb, aku saja je pm kamal adli.. aku minat gila dkt diaaa... hak3 :P'
saja2 je ni kan.

MySpace












tapiiiiiiiiiiiiii kannn
dia reply akuu.. oh bahagianyaaaa.. ! hahahahaha
aku pm dia pkl 12.59 am.
tepat 1.00 am, dia reply aku ! wink3 ~~~
sungguh bahagia aku pagi ni. gila excited kan. tak sangka tu. hihihi^^

MySpace

MySpace

MySpace













okayy.. seems like aku ni terlebih excited. mana taw ttbe org mengata aku pulak kann..
tapiiii.. APA AKU KESAH ????! bia la aku nk excited lebih pun. hahahahaha
esok boleh cerita dkt adik aku nih. kamal layan aku ! muahahaha

MySpace


MySpace






okayy, aku da semakin merepek ! toddlesss~!

MySpace



*tido lena mkm nih* hahahaha


MySpace














MySpace

6 comments:

.niena. said...

tahniahtahniah

gile jeles ngan ko ;)

nfdeeda_zubir said...

alaa..faizal tahir reply msj dida lagii..
wakaka.

.mady. said...

niena !!! jeles kannn.. hahahaha.. aku sungguh tak percayaaaa.. hak3 xD

.mady. said...

dida, faizal tahir akak x kesah pun lah.. akak x minat dia pun.. lalalaa~
kamal lg best ! muahahaha xD

GHAH said...

grrrrrrrr madi! cayalah! saya minat dia juga. :)

.mady. said...

ghah ! sy suka sgt nih...
hahahaha
tp 2 3 msg jela yg sempat.. hak3, xD