Thursday, December 23, 2010

Pose Slumber Laptop Contest

assalamualaikum wbt.

okay. contest lagiii ! from cik ku lagi ! hehe

aku mmg byk masa skng ni. sbb tu aku terima ke contest yg aku kena tag. hehe^^




okayy. contest ni pasal pose slumer depan laptop lah. tgk la tajuk tu kan. *sengal aku! hahaha
nk taw lebih lanjut, visit page iGossip ni yep kawan2 sekalian.




ahah.. now, jom le tgk2 gmbr pose slumber depan laptop aku * eh, slumber ke ??? hentam sajala labi !! hahahaha :PP







HAHAHAHAHAHAHA ! malu pulak aku. wakakakaka xD



ok done ! heee^^

dengan ini, saya mau tag mereka2 di bawah ! ;)

1) housemateku, laily izyan !!

2) jiran rumah di kampus, niena raymieee !!

3) jiran sbelah rumah jugak, fifianggun !!

4) jiran sbelah rumah jugak ni, aimi !!

5) kawan se-uitm kuantan, syaza !!



haaa... semua ni kawan uitm aku. wink3. so, ape lg. sila jawab ye. hihi^^


assalamualaikum... :)

3 comments:

fifianggun said...

tq tag ye mady,,ti aku join,,huhuhu

syaza kelyza said...

thanks mady ;)

kalau syaza ada masa nanti syaza buat okay :D

.mady. said...

sama2 smua ! hehe ;)