Sunday, December 19, 2010

hobi saya ! ( tag from atikah) ;)

okayy.. xmau mukadimah panjang2. jom mula !


1) Siapa suruh anda buat tag ini?
:: tuan yang create tag ni, atikah! mekaseh dear! ;)



2) Apakah hobi anda?
:: hobi saya ? byk je hobi sbenarnya. salah satunya, suka baca novel ! suka sangat3x! hehe



3) Sejak bila anda mula berminat dengan hobi anda itu?
:: mula minat suka baca novel ni erm sejak baca ombak rindu kot. hahaha. maknanya, bukan lama sgt la hobi ni mula berputik. hik3. tp sejak baca novel tu, mmg suka gila ah nak baca novel2 lain. tak kisah terbitan apa, asalkan best. :D



4) Apakah faedah mempunyai hobi anda itu?
:: faedah dia, erm, dapat memperkembangkan kosa kata kot. hahaha. ayat novel ni kan berbunga2, so, dapat taw la ayat yang comel2 gitu. selain tu, dapat jugak tambah pengetahuan. cthnye, kalau pasal sesuatu tempat, dapat taw la tempat menarik dkt situ, cara hidup dkt tempat tu dan banyak lagi. hehe^^



okay ! done ! hehe, so, menurut tikah, kena tag 2 orang. erm.

kepada,

* LJ

* nik lisa



selamat menjawab ! xD

3 comments:

areteacar said...

thanks mady sebab dah jawab. hehe.. muah sikit!

.mady. said...

sama2 !

muah3x~!!! :DD

n i k l i s a said...

thanx tag lisa....:)