Wednesday, May 19, 2010

tag dari cik gebob !

1.adakah anda rasa anda hot?
:: tidak sama sekali ! :D

2.update wallpaper pc/laptop anda guna sekarang?
::


3.cerita pasal gambar ini?
:: gambar ni ? aku buat melalui foto funia time klas csc kak ju mase sem 1 dlu ! haha

4.kali terakhir makan pizza?
:: kali terakhir masa cuti sem 2 ni jugak.. tapi dah lupa bila.. but, yang pasti dalam bulan 3 or 4 yg lalu.. :)


5.lagu terakhir anda dengar
:: yang terindah - ost adamaya.. rasa mcm dah lama je x tgk crite tu.. hehe^^


6.apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?
:: facebooking, main game dekat OMGPOP ! haha

7.selain nama sendiri,anda dipanggil dengan nama apa?
:: mardhiah, mady, kak long, **** huhu^^

8.tag lagi 5 orang sape yang nak kena tag?
:: tikah, ceika, ku, aziela, pidah


9.siapa orang no 1 dengan anda?
:: kawan 91 yang aku pernah bertentang mata ! haha,

10.katakan sesuatu pada org no 5?
:: pidah, aku nk kata ape kat ko nih ?? hahahaha,

11.no 3 ada hubungan dengan sape?
:: ku ? dengan sape ku ? jeng jeng jeng

12.bagaimana pula dengan no 2?
:: ceika ? kawan 91 jugak ! dia anak murid aku taw ! hahaha, :))


13.kata-kata cinta pada org no 4?
:: kata-kata cinta ? i miss u lah aziela !! hehe^^


14.berikan 5 fakta yang anda tahu tentang org yg anda tag?
:: fakta yg saya taw ? tikah, ceika, ku n pidah merupakan rakan2 seperjuangan saya di group 91 ! mereka sume baik2..yeahhh... forever we unite k ! hehe^^and
aziela is my friend masa sekolah mengah di mgs dulu. dia pun baik. saya tak pernah ambik nama dia dulu sebab dia x buat salah ape2 pun. kan aziela ? hehe^^

7 comments:

the phantom kid said...

weh!!aq x juper la new entry ko 2..sob3..waaaaaaaaaaaaaa!!

.mady. said...

yang ni lah entry nye.. hahaha

the phantom kid said...

hohoho!!bru aq taw..nie entry..hehhee..biasa la...knk2 ribena lg nie..hehhe.o0o0o0o..ko nak kata pe??simple soalan je 2..ko cakap je aq nie encem..abis la...

.mady. said...

hah ?? kata ape pkcik ?? ape ko mrepek nih ? hahahah..
ko jawab sme lah.. copy paste je..

|nur aziela| said...

Thanx a lot mady sbb tag sy.. Baik ke?? He3.. Sy akn jwp.. ^_~

Nur Areefah said...

hehehe OMGpoping!! terbaek!

.mady. said...

baik lah aziela.. hehe^^

efa :: mmg terbaek ! hahaha